Zaječar: Podnete krivične prijave protiv sudija Ivane Rodić i Dejana Cvetkovića!

Poznati producent Saša Mirković podneo je danas Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru krivičnu prijavu protiv kontroverznih sudija Ivane Rodić i Dejana Cvetkovića zbog protivpravnog i neosnovanog određivanja pritvora oštećenom tužiocu Mirkoviću.

U obrazloženju prijave, Mirković je priložio rešenja Višeg suda iz Zaječara koje pobija sve prethodne odluke očito instruisanih pomenutih sudija Rodićke i Cvetkovića, što ipak nije bilo dovoljno da se pravni cirkus nad Mirkovićem obustavi nego je, naprotiv, nastavljen i to opet potpuno nezakonito!

Saša Mirković je i dalje na meti sudske mafije iz Zaječara zbog političkog revanšizma i osvete nad njim koju sprovode one političke strukture koje je Mirković redovno pobeđivao na lokalnim izborima  u vreme dok je živeo u Zaječaru a koje decenijama preleću iz redova poraženih u redove pobednika na republičkim izborima u Srbiji.

Zbog konstantne presije, onemogućavanja slobodnog kretanja i nanošenja moralne, materijalne i nematerijalne štete, Mirković je danas presavio tabak i tužio sudije koje su već označene kao sumnjive i povezane sa određenim političko-kriminalnim strukturama.

Ostavite komentar