Vučić: Penzije u Maju manje za 5% zbog donacije Srbije katedrali u Notr Damu!

Predsednik Srbije obratio se na današnjoj konferenciji za medije svim penzionerima Srbije povodom brojnih kritika iz redova opozicije i spekulacija u vezi sa donacijom Srbije spaljenoj katedrali vitezova templara u Notr Damu. – Morao sam da se oglasim zbog svih onih glupih i kretenskih kritika koje dolaze od fašiste Obradovića i žutih lopova Đilasa i Jeremića, i od medijskog tajkuna Šolaka, od mog bivšeg kuma Bašanovića i onog Saše Mirkovića, naravno!Svi oni kobajagi sada brinu što ja bacam narodne pare na razne budalaštine, što ja poklanjam milione iz budžeta Klintonu, Bleru, Šrederu, Dodiku, migrantima iz Sirije i Papue, i sad ovima Francuzima za obnovu one tamo katedrale u Parizu što je gradili pre Isusa još neki vitezovi templari, parama koje su otimali širom sveta pljačkajući sirotinju. I dakle, takvi kriminalci sada našli mene da kritikuju, da mi gledaju u džepove, da mi broje svaki milion evra iz budžeta koji prođe kroz moje šake? Oni misle da mene to pogađa? Oni meni ne mogu ništa, mene je narod izabrao i oni na ulici mogu samo da galame, ništa više od toga jer ih narod neće – rekao je Vučić.

U daljem obraćanju novinarima, Vučić je dodao da je prinuđen da uvede drastične mere štednje zbog te donacije.

Srbija grabi ka svom ekonomskom maksimumu, ali ova donacija znatno će da utiče na naš standard, tako da smo imali konsultacije na najvišem nivou države i doneli smo tešku odluku da smanjimo penzije u Maju za 5% zbog ovog neplaniranog izdatka iz budžeta – rekao je Vučić i dodao “da je siguran u to da će galamdžije iz opozicije da ga napadaju zbog ove odluke, ali on je siguran da će penzioneri razumeti da su donacija Notr Damu i smanjenje penzija u njihovom interesu, i za dobro i njihovo i njihove dece, a naročito unuka”.

Izvor: vecernjenovosti.net

9 Comments on “Vučić: Penzije u Maju manje za 5% zbog donacije Srbije katedrali u Notr Damu!”

  1. Zar je moguće da je Predsednik to izgovorio? Ako je to stvarno rekao onda je Predsednik potvrdio da je odneo Klintonu 2 milion, platio Blera kao savetnika, ….Osvestite se narode, Vučić se razbacuje sa našim parama kao da to vadi iz svog džepa..

  2. Jel ovaj bio bolestan samo juče zbog obeležavanja godišnjice stradanja zaposlenih na RTS ili je svečano obeležavao godišnjicu zbog spašavanja svoje majke, ili se plašio košave na Batajnici ili on nas pokušava da napusti zauvek…???

  3. Ovo su kao novine, kao vesti. Ovonje nevidjena glupost autora ovog portala koji peca maloumnike ispunjene mrznjom prema vucicu koji jedva cekaju ovakvu bljuvotinu i izmisljotinu kako bi ispoljili svoju ogorcenost!

Ostavite komentar