OTKRIVENA VEZA! Ministar Stefanović i ubijeni Sale Mutavi išli zajedno u teretanu

OTKRIVENA VEZA! Ministar Stefanović i ubijeni Sale Mutavi išli zajedno u teretanu

Ministar unutrašnjih poslova, Nebojša Stefanović, išao je u istu teretanu sa likvidiranim narko dilerom Aleksandrom Stankovićem zvanim “Sale Mutavi”, ekskluzivno otkriva Teleprompter.rs. 

Mediji su ranije izvestili da je Mutavi ubijen na uglu Bačvanske ulice i Gospodara Vučića dok je izlazio iz obližnje teratane gde je radio kao obezbeđenje.

Kako Teleprompter.rs saznaje, Mutavi je izlazio iz teretane “Spartanac” koja se nalazi u ulici Gospodara Vučića broj 176 u garaži tržnog centra Pašino brdo.

OTKRIVENA VEZA! Ministar Stefanović i ubijeni Sale Mutavi išli zajedno u teretanu

To je ista teretana u kojoj je ranije trenirao ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Da je Stefanović trenirao u teretani “Spartanac” dokazuje snimak jednog njegovog treniga koji je objavila Srpska napredna stranka.

Iako su mafijaški obračuni na beogradskim i novosadskim ulicama postala svakodnevnica u proteklih nekoliko meseci, nikome nije bilo jasno zbog čega su ministar Stefanović i premijer Aleksandra Vučić baš nakon ubistva narko dilera Mutavog objavili rat (crnogorskoj) mafiji.

Više je nego očigledno da je Mutavi bio blizak vlastima. Sumnja se da je on bio jedan od fantoma koji je sa kriminalcem sa Kosova Zvonkom Veselinovićem učestvovao u ponoćnom rušenju objekata u Savamali.

Postoji još jedna sumnjiva veza između ministra Stefanović i teretane “Spartanac”.

Kako je Teleprompter.rs ranije otkrio, Stefanovićev lični trener u teretani “Spartanac”, Vladimir Tintor, dobio je posao u Ministarstvu unutrašnjih poslova ubrzo nakon što je Stefanović postao ministar.

OTKRIVENA VEZA! Ministar Stefanović i ubijeni Sale Mutavi išli zajedno u teretanu

Tintor je u MUP zaposlen 7. avgusta 2014. godine sa srednjom školom i bez ikakvih kvalifikacija i to na lični predlog ministra Stefanovića.

Dobio je zvanje “mlađeg policajca 1. klase”, iako u trenutku zaposlenja nije imao položen stručni državni ispit.

OTKRIVENA VEZA! Ministar Stefanović i ubijeni Sale Mutavi išli zajedno u teretanu

Tintor je ranije radio u ukinutom Odeljenju za poslove bezbednosti pri kabinetu ministra. To odeljenje bilo je zaduženo za nelegalno praćenje novinara po nalogu Dijane Hrkalović, ozloglašene sekretarke Uprave kriminalističke policije (UKP).

U krivičnoj prijavi koju je inspektor UKP-a Dejan Tripković prošle godine podneo protiv ministra Stefanovića zbog nezakonitog praćenja, a koju je tužilaštvo pod političkim pritiscima odbacilo, navodi se da je Tintor jednom prilikom zadužio njegov službeni automobil za odlazak do sedišta izdavačke kuće “Ringier Axel Springer” kako bi špijunirao novinarku Svetlanu Vojinović koja je tada radila za list “Alo!”.

U krivičnoj prijavi se još navodi da je Tripkoviću izdato usmeno naređenje da sa Tintorom bude u komisiji za uništavanje hard diskova iz računara na kojima su policajci pisali nezvanične izveštaje sa nelegalnih akcija praćenja.

Tripković tvrdi da je Tintor bio taj koji je macolom uništio tri štampača preko kojih su policajci štampali izveštaje o nelegalnom praćenju.

Tintor trenutno radi u rukovodstvu Upravne kriminalističke policije zajedno sa Dijanom Hrkalović.

Ostavite komentar