OPASNO: Vučićeve ubice opet prete producentu Rikošeta!

Saša Mirković, jedan od producenata Rikošeta, opet je na meti plaćenih režimskih ubica!

Pre nekoliko godina na kuću Saše Mirkovića bačena je bomba a istraga i dalje traje, policija i tužilaštvo navodno ne znaju ni nalogodavce a ni počinitelje tog zločina.

Mirković kaže da je navikao da živi sa pretnjama ali je, kao i svaki drugi čovek, zabrinut za svoje najbliže.

„Nikada nisam bio kukavica, ne bojim se zlikovaca ali od te bombe koju su bacili na moju kuću moglo je mnogo nedužnih ljudi da strada, u prvom redu neko od moje porodice“ – kaže Mirković za Rikošet.

Neki izvori bliski policiji kažu da je naručilac bombaškog napada na Mirkovića bio Boško Ničić, kontroverzni tajkun i političar iz Zaječara, inače kadar zloglasnog Mlađana Dinkića i zaječarski „ekspert za pljačku“ G17+ grupe…

Letos je Mirkovića na Kosovu napalo obezbeđenje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, tada je Mirković zadobio ozbiljne povrede glave jer ga je s leđa, mučki, neko od Vučićevih gorila udario drškom pištolja u u glavu.

Sada Mirkoviću zbog istraživanja pozadine ubistva Olivera Ivanovića prete na društvenim mrežama ali i svuda gde je izložen u javnosti.

Mirković je podneo krivičnu prijavu policijskom Odeljenju za visokotehnološki kriminal i očekuje da se rasvetli pozadina najnovijih pretnji.

Ostavite komentar