Зоран Бабић је ипак био сам у аутомобилу у тренутку саобраћајке са смртним исходом?

Према наводима сведока са лица места Зоран Бабић је у моменту када је дошло до удеса на наплатној рампи код Нуша у којој је једно лице изгубило живот а још четири теже повређено био сам јер су једино њега извукли из аутомобила после тог удеса. Према наводима очевидаца у аутомобилу „Коридора Србије“ у моменту несреће није било никог другог осим Зорана Бабића.

Према наводима неименових извора из полиције до несреће није дошло због густе магле већ због чињенице да је Зоран Бабић у том моменту куцао поруке на телефону?!

Захтевамо од надлежних државних органа да објаве видео снимке са наплатне рампе и њене околине који постоје и који су направљени пре, током и непосредно после саобраћајке како би се утврдила истина и како би одговорни за губитак живота и наношење тешких телесних повреда били приведени правди. На тим видео снимцима који постоје може се јасно утврдити ко је возио аутомобил који је изазвао несрећу као и ко је наком несреће извучен из тог аутомобила.

Просто је немогуће поверовати у званичну верзију да је наводни возач Зорана Бабића који је изазвао несрећу прошао са само лакшим повредама иако је у ауто који је он наводно возио свом силином ударио са левом страном на заустављене аутомобиле на наплатној рампи на којој се иначе налази возач а да је Зоран Бабић прошао са преломима?! 

Сва је прилика да је читава игра око те саобраћајке у којој је по свој прилици главну и једину улогу имао Зоран Бабић поведена са намером да он лично не буде кривично одговоран и да кривицу за саобраћајку преузме невин човек који се према тврдњама сведока у моменту несреће уопште није налазио у аутомобилу који је изазвао несрећу.

То може да објасни зашто је Зоран Бабић тако експресно поднео оставку и како је веома брзо на режимским порталима освануо и видео снимак момента несреће на коме нема оног најважнијег дела. Спасавања настрадалих.

Како би се отклонила свака могућа сумња поново захтевамо од надлежних државних органа да објаве све видео снимке са саме наплатне рампе као и из њене околине за које знамо да постоје и да се у овом тренутку налазе у рукама истражних органа полиције.

One Comment on “”

Ostavite komentar